Vâlcea/ Investiţie de anvergură inaugurată de Ziua Comunei Gușoeni
Locuitorii din Gușoeni s-au aflat în sărbătoare de Rusalii, pe 23 iunie 2024, când s-a desfășurat o nouă ediție a Zilei Comunei, cea cu numărul zece. A fost o atmosferă frumoasă, de sărbătoare, cu muzică de mai multe genuri, cu invitați numeroși, cu artiști, oameni de cultură, sportivi, politicieni, …chiar și cu ziariști. Pe lângă competițiile sportive, dansurile populare, nelipsiții călușari care au dus faima Goșoeniului, muzica populară live, edilul-șef Nicolae Concioiu și echipa pe care o conduce în Primăria Gușoeni, alături de consilierii locali au bifat și finalizarea unui demers administrativ de anvergură pentru frumoasa comună din sudul județului nostru. Cu acest prilej, cel al Zilei Comunei, la Gușoeni a fost inaugurată sala de sport. Aceasta este o construcție modernă, cochetă, cu tribune, vestiare, spații tehnice, suprafață de joc de dimensiuni ce permit găzduirea unor competiții oficiale, care, iată, a fost dată comunității locale, în mod oficial, chiar de ziua comunei.
Vorbim despre această realizare a administrației locale condusă de primarul Nicolae Concioiu deoarece, în județul Vâlcea (dar și în multe alte locuri din țară!), nici măcar unele orașe nu se pot lăuda cu săli de sport care să dispună de atâtea condiții și facilități moderne pentru sportivi. Cu atât mai puțin în mediul rural, unde încă sunt destule comune care nu au nici măcar o sală de sport construită/funcțională! În mod cert, noua sală de sport va reprezenta un punct de mare de interes pentru copiii și tinerii din comuna Gușoeni, dar probabil și pentru cei din multe alte localități aflate în sudul județului nostru, dacă ne gândim la faptul că facilități și dotări asemănătoare cu greu pot fi găsite în această zonă a Vâlcii (inclusiv dacă ne raportăm la sălile de sport care funcționează în municipiul Drăgășani și în orașul Bălcești).
Tocmai de aceea nu trebuie să fie de mirare faptul că, legislatură după legislatură, Nicolae Concioiu a fost ales primar cu scoruri zdrobitoare la alegerile locale (câte 80%-/90% din opțiunile exprimate de alegători), de aproape ne întrebăm de ce se mai înscriu și alți candidați în „cursa” pentru funcția de edil-șef al localității !?